Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

δηλωση βομβα



Βρισκομαι στην Βραζιλια εδω και δυο εβδομαδες. Μεχρι προχτες το μονο μερος της βραζιλιας που ειχα δει ηταν η μικροσκοπικη πολη στην οποια εμενα. (Λορενα).
Δεν με παραξενεψε τοσο το οτι η πολη ηταν καπως φτωχικη και αδιαφορη αλλα το οτι οι ανθρωποι που εβλεπα στον δρομο δεν ανταποκρινονταν στην εικονα που ειχα στο μυαλο μου για τους βραζιλιανους (αντρες και γυναικες).
Σκεφτηκα, επαρχια ειναι μην εχεις υψηλες απαιτησεις και στα απομακρυσμενα χωρια της ελλαδας να πας συνηθισμενες γιαγιαδες θα βρεις και ανθρωπους που δεν ασχολουνται και πολυ με την αισθητικη τους. Περιμενε Δημητρη, ελεγα απο μεσα μου, να πας πρωτα στο Σαο Παολο ή στο Ριο και μετα να σχηματισεις αποψη.

Προχτες λοιπον μας εδωσαν μια μερα αδεια, δεν εχασα την ευκαιρια και πηρα το λεωφορειο για το Σαο Παολο. Ενας φιλος μου που μενει στο Ριο μου εβγαλε ενα τελειο προγραμμα για το τι πρεπει να δω στο Σαο Παολο, οποτε σε μια μερα καταφερα να δω αρκετα πραγματα.

Ομως ο σκοπος αυτου του ποστ δεν ειναι να γραψω τις εντυπωσεις απο το Σαο Παολο αλλα να εκφρασω την εκπληξη μου οταν διαπιστωσα πως οι κατοικοι του Σαο Παολο δεν ηταν οσο φλογεροι και χοτ λατιν λοβερς οπως ειχα στο μυαλο μου.
Τοσα χοντρα μπουτια μαζεμενα στο μετρο δεν ειχα ξαναδει στην ζωη μου. Μιλαμε για παχος και νταρντανοσυνη. Ισως οι chubby lovers να βρουν αυτο που παντα εψαχναν εδω…
Αλλα δεν ειναι μονο το παχος. Βλεποντας τα προσωπα των Βραζιλιανων διαπιστωσα πως ολες οι φυλες που εχουν μεταναστευσει εδω (ασπροι, μαυροι, ντοπιοι, ευρωπαιοι, αμερικανοι, ιαπωνες) εχουν ανακατευετει μεταξυ τους και τα χαρακτηριστικα της μιας φυλης εχουν περασει στην αλλη, χωρις αυτο να εχει ενα ομορφο αποτελεσμα.

Ισως ειμαι υπερβολικος, ισως να μην εχω ακομα σωστη αποψη για την ομορφια των βραζιλιανων. Ισως να ειχα πολυ υψηλες απαιτησεις.
Ελπιζω να μου δωθει η ευκαιρια να παω και στο Ριο για να δω τι παιζει και εκει.

Θα ακολουθησει ποστ με φωτο και εντυπωσεις απο το Σαο Παολο
Ολε ολε ολε!!!


7 σχόλια:

  1. Άνθρακες ο θησαυρός δηλαδή; Lol :-)

    Προφανώς οι βραζιλιάνοι πορνοστάρ δεν παίρνουν το λεωφορείο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ετοιμαζω τις βαλιτσες μου, ειμαι chubby lover lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε ΟΧΙ !!!!

    Φυγε απο κει και ελα Ελλαδα παλι ρε εχουμε καλα τεκνα εδω..Και αν δεν βρεις , σου δινω το κινητο μου ….χαχααχαχαααα

    Φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ανθρακες ο θησαυρος απο οτι φαινεται!

    οι chuuby lovers να ετοιμασουν τις βαλιτσες τους :)

    εγω παλι ειμαι απολυτως ικανοποιημενος με τον ανθρωπο που με περιμενει στην ιαπωνια οποτε ολα αυτα ειναι μερος απλως παρατηρησης απο ενδιαφερον για αυτην την ξενη χωρα.

    υ.γ. εγραψα παλι, λες οταν γυρισω στην ελλαδα να εχω ξεσυνηθισει τα ελληνικα μουτρα και να μην ικανοποιουμαι με τιποτα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σύμφωνα με έρευνα τουρκικού πανεπιστημίου, οι άνδρες με περιττά κιλά, έχουν καλύτερες σεξουαλικές επιδόσεις από τους γυμνασμένους. Λόγω του λίπους αναπτύσσουν μια γυναικεία ορμόνη, που επηρεάζει την απόδοσή τους.

    :-)))


    http://news247.gr/health/ereyna/
    prwtoi_sto_fai_prwtoi_sto_krevati.517435.html


    [to eida prin ligo kai eipa na to moirastw mazi sas... ;) ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ωωω μα τι ευχαριστα νεα!

    τωρα πια θα ξερω οτι οτι αυτη η σαμπρελα λιπους γυρω απο την κοιλια μου καπου χρειαζεται :)

    λιπος και γυναικεια ορμονη....δεν βλεπω την συνδεση αλλα θα πιστεψω το αρθρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλως παραδόξως ποτέ δεν είχα καλή άποψη ή προσδοκία για τους Βραζιλιάνους! Χαίρομαι που την επιβεβαίωσες! Έτσι έτσι Jimmako, κατάρριψε όλους τους μύθους έναν-έναν!=)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...