Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

οικολογικη συναυλια

πριν απο 2 βδομαδες περιπου πηγαμε σε μια συναυλια της πασιγνωστης τραγουδιστριας MISIA.
(απο τις μεγαλυτερες επιτυχιες της το Everything)


δεν ηθελα να παω και παρα πολυ γιατι 5 6 τραγουδια της ηξερα, τελικα αποδειχτηκε πως αξιζε τον κοπο γιατι δεν ηταν μια συνηθισμενη συναυλια. ηταν μια συναυλια αφιερωμενη στην Βιοποικιλοτητα και τα ζωα υπο εξαφανιση. Αναμεσα στα τραγουδια η MISIA εκανε ερωτησεις στο κοινο για το αν γνωριζουν ποσα ζωα βρισκονται υπο εξαφανιση στην ευρυτερη περιοχη της Οσακα, εβγαζε μικρους λογους για το οτι πρεπει να αρχισουμε να αγαπαμε παλι την Μητερα Φυση κτλ κτλ. Το αποκορυφωμα της βραδιας ηταν οταν μας ανακοινωσε πως αρκετο καιρο πριν την συναυλια ειχε βαλει ανακοινωση στο επισημο site της και καλουσε τους φαν της να ερθουν στην συναυλια ντυμενοι ως το αγαπημενο τους ζωο υπο εξαφανιση.....

στην σκηνη ανεβηκαν οι 7 διαγωνιζομενοι. ειχαμε πουλια, πολικες αρκουδες, πλακτον και στο τελος μια φαντασμαγορικη πεταλουδα.
πηγαινε διπλα στον καθενα και του ζηταγε να μας πει λιγα πραγματα για το ζωο που αντιπροσωπευε.

αχνοφαινεται η Misia διπλα στον πρωτο διαγωνιζομενο (ενα πουλι)

οχι μπραβο παντως. το να κατσεις και να φτιαξεις μονος σου για το αγαπημενο σου ζωο υπο εξαφανιση και να πας στην συναυλια να σε δει η MISIA σημαινει οτι εχεις ενα παθος στην ζωη σου;

ο νικητης επιλεχτηκε απο τα μελη της μπαντας και φυσικα την καλλιτεχνη. (δεν θυμαμαι τι κερδισε...κερδισε κατι αραγε;....)

το ποστ αυτο δεν εχει να κανει με την συναυλια που ξεφευγει λιγο απο τα συνηθισμενα αλλα πιο πολυ με το οτι οι ιαπωνες εχουν εκατονταδες διαφορετικα προσωπα που μπορει να κυμαινονται απο την καταθλιψη, απο τον ρομποτισμο, απο τα περιεργα φετιχ, απο την αφελεια και τελος απο το να ντυνονται ως το αγαπημενο ζωο τους υπο εξαφανιση και να πηγαινουν στην συναυλια για την Βιοποικιλοτητα!

2 σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...