Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

naginata

σημερα Τεταρτη 21 Οκτωβριου 2009 εκανα την πρωτη μου προπονηση Naginata.

παραθετω φωτο για να καταλαβετε τι ακριβως ειναι.

Οπως βλεπετε, μοιαζει αρκετα με το kendo αλλα εχει και ενα επιπλεον χτυπημα στις κνημες (sune).
Οι αρχαριοι σημερα ημασταν εγω και ενα κοριτσακι που πηγαινε γυμνασιο. ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. η sensei μου ελεγε συνεχεια ποσο sugoi και kirei ειμαι. το αλλο δεν τα επιανε και τοσο γρηγορα, χοχοχο. οπως πολυ ταπεινα ειπα στην sensei για να μην φανει απο τωρα ο ναρκισσισμος μου "χαρη στο kendo μπορω και καταλαβαινω τι πρεπει να κανω" που ειναι και η αληθεια. Ειδα με τα ματια μου λοιπον πως η εμπειρια απο την μια πολεμικη τεχνη σε βοηθαει για την επομενη.
Νομιζω θα μου αρεσει, απλως πρεπει να περασω απο το σταδιο με τις βασικες ασκησεις. Την επομενη φορα υποσχομαι να σας δειξω και φωτο απο το dojo.

6 σχόλια:

  1. :)
    den iposhomai tipota alla isos ksekiniso kai kendo. tha po stous goneis na rotisoun poso tha stihisei na steiloun ta bougu (me ploio mallon) kai an den einai kamia eksofreniki timi kai volevei kai to programma tha ksekiniso!

    p.s. eho mia senpai 86hronon. ipotheto borei na me sapisei aneta sto ksilo. den tin eho prokalesei akoma!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. epeidi pros to paron ta oikonomika einai ligo strimokola edo (protos minas egatastasis! efigan polla) tha do pos tha kilisei o noemvrios kai tha do ti tha kano. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενταξει ολα τα λεφτα. Ποιον να βρεις και που να τα κανεις ολα αυτα εδω. Και αν βρεις θα ειναι Ελληναρας φανφαρονος και θα σου παιρνει και τα μαλλια της κεφαλης του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αν σκεφτεσαι παντως να ξεκινησεις naginata στην ελλαδα (επειδη απο οσο ξερω δεν υπαρχει κανεις που να διδασκει τωρα), μπορεις να περιμενεις μερικα χρονια που θα εχω γυρισει αχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...