Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Το φεστιβαλ! Μια αναπαντεχη Κυριακη. Νεες γνωριμιες

Ξυπνησα απο το μαυρο χαραμα (8:00) επειδη μπαινει πολυ φως απο το παραθυρο μου... απο αυριο δραστικα μετρα! Οποτε εχω χρονο να σας γραψω τι εγινε εχτες αφου εχω ραντεβου με την Houda στις 11:00 για να παμε να ανοιξουμε λογαριασμο στο ταχυδρομειο και να κανουμε συμβολαιο για ιαπωνικο κινητο.
Εχτες λοιπον, σκοπευα να παω να δω λιγα αξιοθεατα. Ειχε παρα πολυ ωραιο καιρο οποτε ειπα να το εκμεταλλευτω. Ενω σκεφτομαι: Αντε καιρος ειναι να δικτυωθω κι'αλλο! και ενω βρισκομαι στην εξοδο τις εστιας, ακουω πισω μου καποιον να χτυπαει την πορτα "τοκ τοκ". Ηταν ο Ιμαντ. Μου λεει: Θα παω με την φιλη μου σε ενα φεστιβαλ ηλεκτρονικης μουσικης, θες να ερθεις??? Αυτοματη αλλαγη σχεδιων! Βουρ στο φεστιβαλ!
Μετα απο λιγο εμφανιστηκε και η κοπελα του η Yasuko, πολυ συμπαθητικη και ομορφη.

Στον δρομο (μαλλον ταξιδι θα το ελεγα καναμε για να φτασουμε στο φεστιβαλ χεχε) συναντησαμε και μια φιλη της Yasuko την Yumiko. Επισης συμπαθητικη και καπως γεματουλα (επινε καποιο ειδος εμφιαλομενου νερου που καιει το λιπος μας ειπε!!!!)
Το φεστιβαλ γινοταν σε ενα τεχνητο νησι (δεν θα το καταλαβαινα αν δεν μου το ελεγαν).
Οταν φτασαμε εκει σκεφτηκα αμεσως: Ειναι τοσο Καορι! Δεν ξερω αν θα φανει απο τις φωτο που εβγαλα με το κινητο. Ηταν αυτο το εναλλακτικο-ηλεκτρονικο-ψυχεδελικο πραμα. Χιλιαδες κοσμος!!! Ειδαμε ο,τι μπορειτε να φανταστειτε, δυστυχως δεν εχω πολλες φωτο για να δειτε. Γιαυτο ηρθα στην ιαπωνια!
Καθως χορευαμε λοιπον σε ενα απο τα stages ερχονταν διαφοροι ασχετοι και ειτε μας επαιρναν αγκαλια εμενα και τον Ιμαντ ή μας ελεγαν να "το κολλησουμε". Ενας (ο πιο καμμενος) γελαγε και μας ελεγε θενκ γιου βερι ματς, θενκ γιου βερι ματς.....



Μετα απο λιγο ηρθαν και μας μιλησαν ο Satoshi και ο Luca (ιαπωνας και ιταλος αντιστοιχα).


μου φαινεται βρηκα παρεα για clubbing στην Οσακα! Ο Satoshi μας εδειχνε στην μηχανη του φωτο απο τα clubs που ειχε παει τον τελευταιο καιρο. Ου-α-ου! Αφου καταλαβαν ποσο ντανς ειμαι, μου ειπαν οτι μπορω να πηγαινω μαζι τους στα clubs που θα πηγαινουν!! γουουουουχουουουο!!! Λογω ελλειψης κινητου ανταλλαξαμε ονοματα και θα βρεθουμε στο facebook, οποτε τις επομενες μερες θα μπορεσετε να τους δειτε.
Περασαμε τελεια!!! δεν εχω λογια να περιγραψω τι τελεια που ηταν. Καταπληκτικη μουσικη, νεες γνωριμιες, περιεργες φατσες και ντυσιματα.
Απο εκει που θα γυρναγα σαν το pathetic dateless freak απο αξιοθεατο σε αξιοθεατο, εζησα μια αξεχαστη κυριακη.
Ενα τελευταιο σχολιο: Οι γιαπωνεζες ειναι θεογκομενες! (οταν φτιαχτουν λιγο, νομιζω) η αναλογια μεταξυ ωραιων γυναικων και ανδρων ειναι τραγικη. Χρηστο μαζεψε τα μπογαλακια σου και ελα! Δεν εχεις ιδεα τι μ***ι κυκλοφορει εδω αχαχαχα

3 σχόλια:

  1. χοπ, χοπ, και εγώ στο τρένο της Osaka! καλά μας τα λες μέχρι τώρα αλλά ξέχνα την φωτογραφική μηχανή! Περιμένω να πάρεις βιντεοκάμερα και να κάνεις και vlog να έχουμε πιο ζωντανή επαφή!

    Επίσης, δεν περιμέναμε απο εσένα να μας πείς για τις Γιαπωνέζες! :P

    Περιμένω και προτάσεις για ταινίες ε; :P (btw, ψάξε δες το calamari wrestler, μοναδική!!!)

    Καλά να περνάς και περιμένουμε τα επόμενα σχόλια!

    Adiosu (ισχύει αυτό άραγε;;;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αγαπημενε γκοτση,

    ειδα κατι βιντεοκαμερες εδω και τις λιμπιστηκα τοσο πολυ! ΟΜΩΣ! προς το παρον εχω σοκαριστει απο το ποσο ακριβη ειναι η περιοχη μου (για τα καθημερινα ψωνια, βλεπε πεπονι 35ευρω) οποτε λεω πριν κανω καποια μεγαλειωδη αγορα να δω πως πανε τα οικονομικα μου.
    το calamari wrestler μονο απο το ονομα πιστευω οτι θα ειναι γαματο.

    ....adiosu σε καποια αλλη γλωσσα ισως :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τόσο φτήνια; Καλά είπες ακριβά αλλά δεν περίμενα και έτσι! Αναμένω λοιπόν!!

    Calamari Wrestler: Ένα καλαμάρι, ένα χταπόδι και μια γαρίδα mantis πολεμάνε και όχι μόνο σε μια ταινία άνευ ορίων και βγαίνει και νόημα! Διάολε είναι θεοί οι Ιάπωνες!

    Γαμώ τα translators του internet για τις άχρηστες μεταφράσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...