Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

USJ - Universal Studios Japan

Μπορει καποιοι αναγνωστες να ενθουσιαζονται με ατραξιον του τυπου Disney Land στο Παρισι αλλα προσωπικα χωρις να εχω παει καν ηξερα πως δεν θα μου αρεσε τοσο πολυ ωστε να δικαιολογησω την τιμη του εισητηριου και την ταλαιπωρια.

Πηγα λοιπον στο Universal Studios Japan που εχουμε εδω στην Osaka επειδη με καλεσαν τα παιδια απο το εργαστηριο, ειπα να ειμαι κοινωνικος και να μην τους πω μες την μουρη οτι δεν εχω καμια ορεξη να περιμενω ωρες ατελειωτες σε ουρες για να ζησω μια 5λεπτη εμπειρια.

(μεσα στην αρνητικη ενεργεια ξεκινησα)


οπως και με την dineyland στο παρισι δεν πιστευω οτι καποιος αξιζει τον κοπο να ερθει απο την αλλη ακρη της Γης για να χασει μια μερα του ταξιδιου του σε κατι τετοιο. Αν παρολαυτα θελετε σωνει και καλα να πατε θα γραψω στο περιπου τι ατραξιον εχει: Spiderman, Back to the future, Jurassic Park, Water World, Jaws, Terminator κ.α. (το roller coaster ισως ηταν το καλυτερο... τρομος!)

Δεν μπορω να πω πλακα ειχαν μερικα και καποια αλλα μπορω να πω οτι ηταν εντυπωσιακα ΑΛΛΑ 
νομιζω πως η διαρκεια της καθε ατραξιον ηταν παααααρα πολυ μικρη. Εκει που αρχιζες να ενθουσιαζεσαι τελειωνε. Απογοητευση. Ενταξει και εμεις πηγαμε Κυριακη και γινοταν της κακομοιρας. Τις καθημερινες πιστευω τα πραγματα θα ειναι σαφως καλυτερα.


Εξω απο το Jurassic Park σε καποια φαση εμφανιστηκαν δυο δεινοσαυροι (μαμα και παιδι).





Ειδαμε επισης και μια 'παρασταση' μιουζικαλ (ο θεος να το κανει) με κατι τερατα. Σκαθαροζουμης, Φρανκενσταϊν με την νυφη του, λυκανθρωποι και βρυκολακες, να τραγουδανε ντισκο κομματια και Ρικι Μαρτιν.




γενικα ενιωθες οτι εχει πεσει πολυ χρημα παντου, σε καμια περιπτωση δεν μπορεις να πεις πως ηταν αρπαχτη. οχι, απλα θελει πολλη υπομονη και ενεργεια για να αντεξεις.

Το εισητηριο εκανε περιπου 5.000 (50ευρω) για μια μερα που σημαινει πως μπορουσες να μπεις σε ολα οσες φορες ηθελες. Με επιπλεον 25 ευρω μπορουσες να αποφυγεις την ουρα σε συγκεκριμενες ατραξιον.





6 σχόλια:

  1. Καλημερα δημητρη. Τελικα περασες καλα; Δεν ειναι πολυ ξεκαθαρο. Παντως κατα την ταπεινη μου γνωμη πολυ ακριβο το εισητηριο. Αντε και καλη συνεχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλημερα, χμμ γενικα θα ελεγα οτι περασα καλα αλλα δεν το ευχαριστηθηκα τοσο οσο θα το ευχαριστιομουν αν δεν επρεπε να περιμενω τοση ωρα στις ουρες.
    και ναι το εισητηριο ειναι πολυ ακριβο.... :S

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ενταξει με τοσο κοσμο και με αυτη την τιμη λογικο ειναι. Καποια αλλη μερα θα ηταν καλυτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αν σκασουν πολλοι τα +25ευρα και δημιουργηθει καινουρια ουρα τι γινεται?
    το πρωτο πραμα που μου ρθε.. λολ xaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ειναι ιαπωνες, θα εχουν σκεφτει κατι και για αυτην τη περιπτωση οπωσδηποτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...