Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

σεπτεμβριος - μηνας ευρεσεως εργασιας



οχι δεν ειναι ο σεπτεμβριος ο επισημος μηνας ευρεσεως εργασιας στην ιαπωνια, απλως θα κανω μια σειρα απο αναρτησεις που σχετιζονται με τον τροπο με τον οποιο οι ενδιαφερομενοι ψαχνουν για δουλεια εδω. 

οποτε σκεφτηκα το εξης: μαζι με τις αναρτησεις που εχω στο μυαλο μου, αν καποιοι εχετε αποριες για το πως μπορειτε να βρειτε δουλεια στην ιαπωνια μπορειτε να μου στειλετε email (dimitris.jp@gmail.com) με τις ερωτησεις σας και εγω θα προσπαθησω να απαντησω ειτε απο την εμπειρια μου, ειτε αφου ρωτησω φιλους ιαπωνες.

τελος κατι ακομα, 
περσυ τον Σεπτεμβριο ειχα ζητησει να μου στειλετε email για οποιαδηποτε απορια εχετε σχετικα με την ιαπωνια. ελαβα αρκετα email που περιειχαν πολλες ερωτησεις. δεν καταφερα να απαντησω σε ολες τις ερωτησεις σας αλλα τα ποστ που γραφτηκαν με εμπνευση αυτα που ρωτησατε ηταν απο τα πιο πετυχημενα (κατι που σημαινει οτι εσεις ξερετε καλυτερα απο εμενα τι ειναι ενδιαφερον σε αυτο το blog αχαχαχα). να ευχαριστησω αλλη μια φορα οσους εστειλαν ημεηλ περσυ. αριγκατο.

αρα παλι φετος, μαζι με τις ερωτησεις για δουλεια στην ιαπωνια, μπορειτε να στειλετε email με προτασεις, ιδεες, ερωτησεις. 

το πρωτο ποστ της σειρας θα γινει την αλλη βδομαδα (αν ολα πανε καλα)

6 σχόλια:

  1. Παντως ολοι οι Ιαπωνες κουστουμαρισμενοι βλεπω πανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απορία: Γιατί είναι τόσο τελειομανείς; Έχω τη μαμά μου και τρέχει από υπηρεσία σε υπηρεσία να μου μαζέψει τα 2.500 έγγραφα που ζητάνε για μαθητική βίζα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mikesan, αυτο εννοειται! η σοβαροφανεια μας εχει φαει.

    EI, για να μην υπαρχουν προβληματα στην συνεχεια. εχουμε μερικα γραφειοκρατικα προβληματα αλλα ξερεις οτι στο τελος ολα θα λειτουργησουν στην εντελεια. οποτε κανε ενα κοπο με τα χαρτια και μετα θα εχεις το κεφαλι σου ησυχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περιμένουμε με αγωνία τα posts με ερωτήσεις για την Ιαπωνία :) Καλό Φθινόπωρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άσχετο με το ποστ αλλά ωραίο κομμάτι τσέκαρε Δημήτρη και οι υπόλοιποι το Kitsune Lets go all the way
    http://thevisitorsarepretty.blogspot.com/2011/09/lets-go-all-way.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το τραγουδι πολυ καλο (το διαβαζω και εγω αυτο το μπλογκ).
    οσο για τις ερωτησεις σιγα σιγα θα αρχισω να απανταω αλλα πρεπει και παλι φετος να βρω τα καταλληλα ατομα να απαντησουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...