Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

γατοκαφετερια 猫カフェ

δεν πιστευω να εχουμε εδω κανεναν που βαζει φολες σε σκυλια και γατια;

αν σου αρεσει η ιαπωνια και ψαχνεις να ανακαλυψεις ψαχνοντας ολα τα περιεργα της υπαρχουν καποιοι 'σταθμοι' τους οποιους δεν μπορεις παρα να συναντησεις στον δρομο σου. 
ειναι για παραδειγμα οι cosplayers (αυτοι με τα περιεργα ρουχα) ειναι τα μαγαζια που πουλανε απλυτα γυναικεια εσωρουχα (ετσι και βρω τετοιο μαγαζι να ειστε σιγουροι οτι θα γινει εκτενεστατο ρεπορταζ) και ειναι βεβαιως βεβαιως τα γατοκαφε. 

δεν εχετε ξανακουσε περι γατοκαφε;
νιαου, ή νιαν στα ιαπωνικα
ειναι πολυ απλα μια καφετερια η οποια ειναι γεματη γατες!
μπαινοντας η σερβιτορα(;) μας ρωτησε αν μιλαμε ιαπωνικα και αφου της ειπαμε το οκ, αρχισε να μας εξηγει τους κανονες. φωτογραφιες οκ αλλα χωρις φλας, οχι τηλεφωνικες κλησεις. τελος μας ξεκασε με οινοπνευμα τα χερια και ημασταν ετοιμοι. 


εκτος ομως απο γατες, πολυ λογικο ειναι να εχει και crazy cat ladies. 
μπαινοντας στην καφετερια αντικρυσαμε την συγκεκριμενη κυρια να καθεται στο πατωμα και γυρω της και πανω της επαιζαν οι γατες! (τωρα που το σκεφτομαι εμεις καλυτεροι ειμαστε που πηγαμε; θα δικαιολογηθω λεγοντας πως πηγαμε απο τουριστικο ενδιαφερον)

εδω η Ruth πηρε την θεση της C.C.L. και πολυ γρηγορα ηρθε μια γατα και εκατσε στα ποδια της. καταλαβα οτι δεν ειχα καθολου σουξε με τις εν λογω γατες. ενω πηγαιναν στην Ruth και στην Emily εμενα με ειχαν γραμμενο. αλλα το θεμα ειναι πως εμενα μου αρεσαν οι αντικειμενικα πιο πανεμορφες, σκεφτηκα οτι θα ξερουν ποσο πανεμορφες ειναι και ως συνεπεια θα εχουν ψωνιστει και θα σνομπαρουν.  

η C.C.L. πηρε ενα σνακ και ταϊζει τις γατες

αλλα ας εξηγησω λιγο καλυτερα. ο σκοπος υπαρξης αυτων των καφε ειναι, περα απο την πρωτοτυπια τους, να προσφερουν την ευκαρια στους γατοφιλους, που δεν μπορουν να αποκτησουν δικια τους γατα, να συναναστραφουν με τις πολυαγαπημενες τους γατες. (και να γεμισουν παντου γατοτριχες)
ουσιαστικα οι γατες ειναι εργαζομενοι! που ειναι η WWF και οι μη κυβερνητικες οργανωσεις να καταγγειλουν τα βασανηστηρια των γατων;; (καλα αυτο ανετα θα μπορουσε να συμβει στην ελλαδα - την χωρα της επαναστασης και της διαμαρτυριας για το καθε τι)

η επιγραφη λεει: neko no jikan ή αλλιως 'η ωρα της γατας'
επειδη υποπτευομαι πως αρκετοι θα βλεπουν τις φωτο και θα λενε ωγουγουγου στην οθονη τους, ας σας προσγειωσω λιγο. 
για να μπεις στην εν λογω καφετερια εχει εισοδο. 7 ευρω περιπου (αλλα δεν ειναι υποχρεωτικο να παραγγειλεις καφε, το σημαντικο ειναι οι γατες!)


υ.γ. η εμιλυ ρωτησε: σκεφτηκες οτι οι γατες μπορει να μην ερχονται επειδη μπορει στα ματια τους να ειμαστε ασχημοι;
υ.γ.2 για πιο πολλες φωτο δειτε στο φεησμπουκ μου. 

14 σχόλια:

  1. είχα δεί το πόστ μιας άλλης μπλόγκερ που έγραφε για κάτι τέτοιο στην Ταϊλάνδη ή στην Κορέα ή κάπου εκεί. Αν δεν ήμουν θανατερά αλεργικός στις γάτες θα μπορούσε να γίνει η αγαπημένη μου καφετέρια. Αχ γατούλεεεεεες νιααααααρρρρρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Κάλαθο
    Εκεί να σκορπίσετε την τέφρα μου όταν θα έρθει η ώρα μου!!!

    μόνο μην την βάλετε σε κανά κουτί με άμμο για γάτες γιατί θα σας στοιχειώσω νιαουρίζοντας για μια ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βορεα, τελειο!!! χαχαχα δεν το ειχα σκεφτει :)

    mahler, μα καλα ειναι δυνατον να εισαι γατα και να εισαι αλλεργικος στις γατες;;; και μην ανησυχεις εκει θα την σκορπισουμε την τεφρα σου αααχαχαχα. ιερεας θα ειναι καποια απο τις crazy cat ladies.

    καλαθο, να σου πω και απο εδω οτι το μπλογκ σου ειναι ολα τα λεφτα. αν υπαρξει ευκαιρια να μας κανεις καποιο υπερστυλιζαρισμενο ποστ με γατες! νιαρ. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "...το θεμα ειναι πως εμενα μου αρεσαν οι αντικειμενικα πιο πανεμορφες, σκεφτηκα οτι θα ξερουν ποσο πανεμορφες ειναι και ως συνεπεια θα εχουν ψωνιστει και θα σνομπαρουν."
    ΧΑΧΑΧΑ!!!=Ρ ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΛΕΩ, ΘΕΟΣ!!!=0)
    Post twitted asap!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. είναι τέλειες!!!!ειδικά στην πρώτη φώτο η άσπρη είναι φουσκωτή κ τέλεια!!! μην πω ψεματα γέλασα λίγο με την γατοκαφετερια αλλά σαν ιδέα αν το σκεφτείες μου αρέσει!!!! (και επίσης εμείς που δεν ξέρουμε το φεησμουκι σου καλό είναι να βάλεις και άλλες φωτο εδώ)εε?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το είδα αυτό με σκύλους στην κορέα...δηλαδή το είδα σε μια εκπομπή εγώ δεν θέλω στην ελλάδα κάτι τέτοιο αλλά σίγουρα θελω Host Club και Kuroshitsuji cafe (καταλαβαίνεις τι κάνω; απλά πετάω δύσκολες λέξεις για να σε εντυπωσιάσω...γι αυτό κάνω comment όχι επειδή μου αρέσει το blog σου) cafe .. πότε θα πας σε ένα butler's cafe να μας στείλεις φώτο;
    ή μήπως έχεις ήδη μιλήσει γι αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. cibus, ακομα δεν εχω μπει στον μαγικο κοσμο του twitter αλλα σε ευχαριστω που διαδιδεις αυτα που λεω χαχαχα.

    μπροκολο, εδω: http://www.facebook.com/dimitris.jp αφθονες φωτο!

    super hero, στην ελλαδα θα βγουν ολες οι φιλοζωικες οργανωσεις να διαμαρτυρηθουν, θα κλεισουν την ομονοια και θα γινουν και 5 πορειες. αστο καλυτερα :P

    erisabetsu, σκυλοκαφε;;;; δεν ειχα ιδεα! οσο για host club και kuroshitsuji (ναι ναι το εχω καταλαβει οτι χρησιμοποιεις το blog μου για αυτοπροβολη!) δεν εχω παει ακομα. γιατι πολυ απλα δεν θελω να πληρωσω τα μαλλια της κεφαλης μου. αν βρω κανενα φτηνιαρικο θα παω για ρεπορταζ!

    δραπετη, τα ραφια βρισκονται εκει απλα για να μπορουν οι γατες να πηδανε οποτε το εχουν αναγκη (γατες ειναι!) απλα στην συγκεκριμενη φωτο ανεβηκαν για να εχουν θεα προς το φαγητο που τους μοιραζε η CCL.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απίστευτο ποστ.Ξετρελάθηκα θέλω και εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλα υπαρχει σοβαρα καταστημα που πουλαει απλυτα γυναικεια βρακια; lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. vam33, να ανοιξετε ενα στην αθηνα! τοσα εναλλακτικα μερη εχει, ενα γατοκαφε ειναι οτι πρεπει (μαλλον οχι αχαχαχα)

    orck, και ελεγα δεν θα το σχολιασει κανεις αυτο. μπραβο εισαι ο πρωτος :) ετσι και πετυχω κανα τετοιο μαγαζι εχει γινει ποστ επι τοπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...