Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2009

ονομαστικη εορτη

αντε τωρα να εξηγησεις στους αλλοθρησκους για την ονομαστικη εορτη!
το πρωτο εμποδιο που επρεπε να ξεπερασουμε ηταν η εννοια του "αγιου".
αλλα τα καταφερα πιστευω, αν και μερικοι δεν μπορεσαν να αντιληφθουν το μεγαλειο των ελληνικων εθιμων! γιεα.
γραφω αυτο το ποστ για εναν (δυο) λογους. την επομενη μερα της γιορτης μου, η Τζεραν η τουρκαλα φιλη μου, μου εφερε ενα κουτι σοκολατακια!!! κουφαθηκα! με την συγγεκριμενη κοπελα δεν κανουμε και τοσο παρεα (και ειναι και αιωνια εχθρος!) αλλα σκεφτηκε να μου προσφερει σοκολατακια για μια αφηρημενη για αυτην εννοια! παραθετω φωτο. η συγκινηση συνεχιστηκε το βραδυ οπου ηρθαν να με επισκεφτουν στο δωματιο μου ο Imad και η Yasuko, η γιαπωνεζα φιλη του. Η Yasuko λοιπον μου προσφερε μια τσαντουλα που ειχε μεσα ενα δωρο που μου ειχε παρει. ΣΟΚ! το μεγαλυτερο σοκ βεβαια ηρθε μολις ειδα το τι ακριβως ηταν το δωρο...σας αφηνω να απολευσετε:
η κοπελα μπηκε στον κοπο να βρει μαγαζι που πουλαει προϊοντα απ'ολο τον κοσμο! ΕΛΙΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΦΕΤΑ!!! κουφαθηκα, συγκινηθηκα. ειναι αυτα τα μικρα πραγματα που κανουν οι ανθρωποι και μενουν.
δεν εχω δοκιμασει ακομα τις ελιες για να σας πω πως ειναι αλλα δεν εχει καμια σημασια, θα θυμαμαι παντα πως στην πρωτη μου ονομαστικη εορτη στην ιαπωνια μου εκαναν δωρο ελιες με φετα!

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

Kansai Rainbow Parade

Σημερα πηγαμε στο Kansai Rainbow Parade με τον Stuart την Tunde την Cecil και την Chuuka. Η ατμοσφαιρα ηταν καταπληκτικη, ολοι πολυ χαρουμενοι και χαμογελαστοι. Ολοι κρατουσαν μπαλονια καθως περπαταγαμε και ηταν οντως σαν ενα ουρανιο τοξο.
Δειτε το βιντεο (ειναι απο το meeting point πριν ξεκινησει η παρελαση) οι χορευτες αυτοι συνεχιζαν να χορευουν σε ολη την διαρκεια της παρελασης (πανω απο δυο ωρες) τους αγαπησαμε/θαυμασαμε.
Τις τελευταιες μερες νιωθω ολο και πιο εντονα πως ειμαι σπιτι μου, πως γινομαι καλυτερος ανθρωπος με το να βρισκομαι στην ιαπωνια.


Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

naginata

σημερα Τεταρτη 21 Οκτωβριου 2009 εκανα την πρωτη μου προπονηση Naginata.

παραθετω φωτο για να καταλαβετε τι ακριβως ειναι.

Οπως βλεπετε, μοιαζει αρκετα με το kendo αλλα εχει και ενα επιπλεον χτυπημα στις κνημες (sune).
Οι αρχαριοι σημερα ημασταν εγω και ενα κοριτσακι που πηγαινε γυμνασιο. ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. η sensei μου ελεγε συνεχεια ποσο sugoi και kirei ειμαι. το αλλο δεν τα επιανε και τοσο γρηγορα, χοχοχο. οπως πολυ ταπεινα ειπα στην sensei για να μην φανει απο τωρα ο ναρκισσισμος μου "χαρη στο kendo μπορω και καταλαβαινω τι πρεπει να κανω" που ειναι και η αληθεια. Ειδα με τα ματια μου λοιπον πως η εμπειρια απο την μια πολεμικη τεχνη σε βοηθαει για την επομενη.
Νομιζω θα μου αρεσει, απλως πρεπει να περασω απο το σταδιο με τις βασικες ασκησεις. Την επομενη φορα υποσχομαι να σας δειξω και φωτο απο το dojo.

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

η πολη, τα χαμενα κιλα, και αλλα

λογω του τρεξιματος, δεν εχω καταφερει ακομα να αποκτησω μια ολοκληρωμενη αποψη για την πολη. λιγος χρονος, τεραστια η πολη, δυσκολα τα πραγματα!
αυτο που με ειχε ενθουσιασει την προηγουμενη φορα που ειχα ερθει στην ιαπωνια ηταν οι πολυχρωμες πινακιδες, ο πολυς κοσμος, η βαβουρα. και αυτο ηθελα να ξαναβρω γυρνωντας εδω. παραθετω βιντεο με την ανακαλυψη και την πρωτη μου επαφη με την περιοχη οπου γινεται το τζερτζελο.


επισης, εχτες εκτος απο το οτι ηταν μια πολυ ωραια βραδυα, καθως περπαταγαμε βρηκα μια ζυγαρια και ειπα να ανεβω να δω που εχει φτασει το παχος μου!

85 κιλα! εχασα 3.5 κιλα μεσα σε 2 βδομαδες γουχοουυυουουουου!!!

αν συνεχισουμε ετσι σε ενα μηνα θα ειμαι και παλι ανθρωπος!

υ.γ. την πεμπτη πηγαμε καραοκε, πρεπει να σας παω οταν ερθετε!! στο μπας που πηγαμε μετα το καραοκε απεναντι μας καθονταν 3 τσιρλιντερ. γυρναει ο Stuart και μου λεει: "man, they're checking you out". κουνια που τις κουναγε αχαχαχαχα

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2009

αριθμος τηλεφωνου, dimi-kun, rikigaku....

μαλλον θα το ξερετε ηδη αλλα λεω να το γραψω και εδω για τυπικους λογους.
πηρα τον ιαπωνικο μου αριθμο. (0081) 090 3922 9281
αν στειλετε ημεηλ σε αυτη τη διευθυνση θα μου ερχεται σαν μηνυμα στο κινητο (ειναι τσαμπα οποτε μην διαστεζετε) dimitris@softbank.ne.jp

σημερα ξεκινησαμε και πιο σοβαρα τα μαθηματα των ιαπωνικων, καλη αρχη!
μετα απο τα μαθηματα ειχα ραντεβου με τον Shibai-sensei για να δουμε ποιες μερες θα πηγαινω στο εργαστηριο, ηρθε και η Fukagawa-sensei (η αλλη καθηγητρια) και μεταξυ τους με φωναζαν dimi-kun χαχαχα μου φανηκε τοσο αστειο/ωραιο. φευγοντας λοιπον μου εδωσε ενα βιβλιο rikigaku (μηχανικης) να το μελετησω οσο μπορω (στα ιαπωνικα).
και τα μυαλα στα καγκελα.

υ.γ. ξεφυλλιζοντας το ειναι οκ θεωρητικη μηχανικη 1 περιπου 4ου εξαμηνου χεχε. γκουντ σταφ
υ.γ.2 παραθετω βιντεακι απο σημερα απο ασκηση για σεισμους και πυρκαγιες οπου μαθαμε να χειριζομαστε τον πυροσβεστηρα! γιεα!


Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2009

παρτυ στην εστια

εχτες το βραδυ ειχαμε ενα τριπλο παρτυ γενεθλιων στην εστια. Γιορταζαν ο Φελιπε, ο Ιγκορ και ο Ναοκι.
εγω επειδη ημουν λιγο κουνουπιδι και χρειαζομουν υπνο κοιμηθηκα λιγακι και κατεβηκα κατα τις 21:30, ηταν ηδη ολοι μαζεμενοι εκει (εγω κατεβηκα με πυτζαμα γιεα!) οποτε με βλεπουν και λενε "γκρις γκρις!!" μου εξηγησαν λοιπον οτι επρεπε να τραγουδησω το "χαπι μπερθντεϊ" στα ελληνικα. μεγαλη επιτυχια (ειπα το "να ζησεις....")
ιδου και βιντεο απο το παρτυ.


αυτο το σφηνακι το πινεις ως εξης: το αναβεις, το καπακωνεις με το χερι σου, το κουνας, το πινεις, το ξανακαπακωνεις και κουνας και ρουφας τον αερα που εχει το ποτηρι. πολυ καλο! ο Ναοκι που ηταν ο επομενος να πιει καηκε χοχοχοχο

καινουργιο κινητο, οπτικοακουστικο υλικο

Την πεμτη στο πανεπιστημιο οι δυο μεγαλυτερες εταιριες κινητης τηλεφωνιας ειχαν οργανωσει μια "εκδηλωση" για να κανουν συμβολαια οι νεοι ξενοι φοιτητες (φαντασου να ελεγε η κοσμοτε και η γουιντ οτι θελουν να κανουν τετοιο πραμα στο πανεπιστημιο....)
οποτε μπαινοντας μεσα βλεπουμε μια αφισα της Softbank που ελεγε οτι οι 30 πρωτοι θα επαιρναν τσαμπα την συσκευη! Οποτε παμε εκει με τον Τομ, καθομαστε και μας λεει οι κοπελα ειστε το νουμερο 29 και 30! κωλοφαρδια!!!!!!
αφου την πρηξαμε μια ωρα με ερωτησεις διευκρινισεις κτλ κτλ (αυτη να μας λεει οτι εχουμε πλακα εμεις να την πειραζουμε, ωραια περασαμε δεν μπορω να πω) με λιγα λογια καναμε συμβολαιο, παραγγειλαμε τα iphone3GS μας και φυγαμε καταχαρουμενοι.

Αφου λοιπον απεκτησα μια συσκευη καταγραφης βιντεο ειπα να σας δειξω πως ειναι το δωματιο μου!

γα-μα-το?? χλιδη και πολυτελεια?? ναι ναι ναι!!!

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Bazaar, Toyonaka Campus, Bangohan!

Η ανωμαλια του υπνου μου εξελισσεται.... Στην αρχη δεν μπορουσα να κοιμηθω καποια φυσιολογικη ωρα, τωρα ξυπναω και απο το μαυρο χαραμα.

Να ξεκινησω λεγοντας πως σημερα περιμεναμε τυφωνα αλλα απογοητευση, τιποτα! απλως φυσαει (καπως μανιασμενα) αλλα αυτο ειναι ολο!

Εχτες το πρωι λοιπον στο Ιντερνασιοναλ Στιουντεντ Σεντερ ειχαν ετοιμασει ενα μπαζαρ για τους ξενους φοιτητες. Πιατα, ποτηρια, ρουχα, παπλωματα, ο,τι μπορεις να χρειαστεις ως νεος φοιτητης. οι τιμες κυμαινονταν αναμεσα στα 10γιεν και στα 100γιεν (ισως τα παπλωματα εκαναν παραπανω). Να θυμισω οτι 135γιεν ειναι ενα ευρω αρα καταλαβαινετε για τι φτηνια μιλαμε. Τα πραγματα που ειχαν ηταν τελεια, παρα πολυ ομορφα! θα βγαλω φωτο αργοτερα και θα τις βαλω στο φεϊσμπουκ που ειναι πιο βολικο. Εκανα την προικα μου!

Στην συνεχεια πηγαμε και καναμε την ξεναγηση του δευτερου καμπους του πανεπιστημιου (εκει που θα ειμαι μετα την γλωσσα). Περιπου το μισο σε εκταση απο ο προηγουμενο, ομως επισης πνιγμενο στα δεντρα και στα ομορφα πανεπιστημιακα κτιρια (αριστοτελειο?? ακους!!!). Σε αυτη τη ξεναγηση ειμασταν πολυ λιγοι, φαινεται οι πιο πολλοι απο τους νεους θα ειναι στο αλλο καμπους, οποτε καταληξαμε να εχουμε ο καθενας απο 2 ιαπωνες να μας εξηγουν! ....ρεεεε ειναι τοσο καλοι και συμπαθητικοι! Μας ετοιμασαν και ενα "τι παρτι" , ειχαν κατι τσιπς με γευση γαριδα, ασχολιαστο...

Εκει λοιπον στον χωρο του "τι παρτι" ηρθε και με συναντησε ο Shibai-sensei (ο σουπερβαϊζορ) με πηρε και κατευθυνθηκαμε προς το εργαστηριο του. Καθησαμε και τα ειπαμε πρωτα οι δυο μας οπου συνειδητοποιω οτι αλλα'ντ'αλλων εχω καταλαβει για το προγραμμα μου! (καλο μπερδεμα ομως!) νομιζα οτι αρχικα θα ειμαι 2 χρονια στην ιαπωνια, αλλα τελικα θα ειμαι τουλαχιστον 2.5...και αν αποφασισω να γινω ρισερτς στιουντεντ πρωτα τοτε θα κατσω 3.5! γιουπιιιι!! θα δουμε, μπορω να αποφασισω μεχρι τον φεβρουαριο.

Αφου λοιπον τα ειπαμε και μου εδωσα την διευθυνση του το κινητο του και το σταθερο του (ουαου?) με πηγε στο εργαστηριο να μου συστησει την υπολοιπη ομαδα. Γνωρισα 3 ιαπωνες και μια γιαπωνεζα, μες την καλη χαρα ολοι (ο ενας εκανε λιγο νερντ-φυσικος χο χο χο) κατσαμε λοιπον στο σαλονακι του εργαστηριου και ο Shibai-sensei τους παρουσιασε τα δωρα που ειχα φερει (ενα βιβλιο με φωτο απο ελλαδα και παστελια και ενα σιροπιαστο απο τον αθανασιου). ειχε πολυ γελιο να βλεπεις πως αντιμετωπιζει καποιος το παστελι για πρωτη φορα. αποφασισαμε πως το πιο ευκολο ηταν να το κοψουμε κομματακια και να το φαμε με οδοντογλυφιδα! (γιεα!) παραλληλα ξεφυλλιζαμε και το βιβλιο, ενθουσιαστηκαν με την ελλαδα. (εχω αρχισει να νιωθω σαν υπαλληλος στο υπουργειο τουρισμου). Μετα απο λιγο επεστρεψε ο καθηγητης μας μαζεψε να παμε για δειπνο, προς τιμη μου!

Με ρωτησαν που μενω (για να παμε καπου κοντα εκει, ποση ευγενια πια ποση!!!). Φτασαμε στο εστιατοριο, παρα πολυ ωραιο. Λιγα λογια για το πως κατσαμε: η κοπελα ειδε που καθησε ο καθηγητης και πηγε και καθησε διπλα του, οπως φανηκε στην συνεχεια για να αναλαβει τον ρολο της γυναικας και να σερβιρει κτλ κτλ κτλ ζερ γκουτ. Την ρωτησα τι μου προτεινει να φαω και αυτη μου παραγγελνει το πιο ακριβο πιατο του καταλογου! Ενιωσα τιμομενο προσωπο χοχοχο. Ειπαμε πολλα στο δειπνο αλλα θελω να σταθω στο οτι καταληξαμε να με ρωταει ο καθηγητης αν βλεπω ανιμε και ποια μου αρεσουν... (ηξερε το evangelion, τα λογια περιττα). Το δειπνο πηγε καταπληκτικα και γυρισα με ενα τεραστιο χαμογελο σπιτι.

Οταν γυρισα ηταν ολοι μαζεμενοι στο λομπι ετρωγαν και τα ελεγαν, οποτε πηγα και εγω να κοινωνικοποιηθω λιγο ακομα... η εστια εχει καταπληκτικο φιλινγκ. Ολα πανε τοσο καλα μεχρι τωρα, δεν θελω να το γκαντεμιασω φτου φτου φτου

μια ωρα μεχρι να ξυπνησουν οι αλλοι μπουχουχουχου

υ.γ. bangohan -δειπνο

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Εξετασεις, ξεναγησεις και νεοι AMIGOS!

Καταραμενη ακριβεια!!! Πρεπει να παρω μηχανη συντομα! μεχρι τοτε θα βολευτουμε με το αϊ φοουν.

Σημερα ηταν η πρωτη μερα που ουσιαστικα ξεκιναγε το προγραμμα μας στην Ιαπωνια. Φτασαμε σχετικα νωρις οποτε συναντησαμε και εναν Ταϋλανδεζο που θα μας βοηθουσε στην ξεναγηση αργοτερα. Πιασαμε την κουβεντα για υπολογιστες και ενας απο εμας τους καινουργιους λεει: Θελω να δω ποσο κανουν οι Μακ στην ιαπωνια. Οποτε του λεω εγω, οσο κανουν και στον υπολοιπο κοσμο, και πεταγεται ο Ταϋλανδεζος και λεει: "oh Dimitris you have a mac? Yeah you seem like a mac guy!" αδερφε μου ακους!? το γραφει στο κουτελο μου, ειμαι φτιαγμενος για να αποκτησω μακ. να με βοηθησεις σε παρακαλω να παρω εγκριση για την δαπανη!
Πρωι πρωι μας μαζεψανε και ειχαμε εξετασεις γραπτα και προφορικα για να δουμε σε πιο τμημα θα μας βαλουν (αρχαριοι, μεσαιοι, προχωρημενοι).
Στην αιθουσα που γραφαμε ηταν μια κοπελα με εκεινη την μουσουλμανικη μαλακια στο κεφαλι.... Ανεξιθρησκεια και μαλακιες....ποσος σκοταδισμος υπαρχει τζιζους! Μου εσπασε τα νευρα και μου χαλασε την διαθεση μονο που την εβλεπα....και καλα κρυβομαι για να μην με βλεπουν οι αντρες και ειχε ενα διαμαντι που λαμποκοπουσε ως πορπη για να συγκρατει την μαντηλα....τελος παντων. Γραψαμε, μας ανακοινωσαν αμεσως τα αποτελεσματα. Απο πεμπτη ξεκιναω στο τμημα των προχωρημενων και ο θεος βοηθος!
Οπως περιμεναμε να ξεκινησουμε την ξεναγηση, μιλαγαμε με εναν αγγλο που τελειωνε τωρα, οποτε μου λεει: πως σε λενε? του λεω Δημητρης. Α! μου λεει, απο την Ελλαδα, επρεπε να το ειχα καταλαβει "you have such a manly beard" αχαχαχαχαχα.

τι καθομαι και γραφω για εξετασεις και μουσουλμανες ενω πρεπει να κανω περιγραφη του campus στο οποιο ημασταν σημερα. Ρε παιδι μου πως λεμε Αριστοτελειο, ε, ναι, αυτο...
τι παρτερι, τι πεζοδρομιο, τι καθαριοτητα, τι εστιατορια!! ΚωλοΑριστοτελειο μου'φαγες τα καλυτερα μου χρονια. Εδω μαλιστα, να χαιρεσαι να εισαι φοιτητης! Πολιτισμικο σοκ σημερα, πολυ μεγαλο. (οταν παρω μηχανη θα δειτε). Σε αυτο το παραδεισενιο καμπους λοιπον θα ειμαι το επομενο εξαμηνο για να κανω την γλωσσα. Στην ξεναγηση του καμπους μας συνοδευσαν και αρκετοι ιαπωνες φοιτητες (μεταπτυχιακοι), παρα πολυ συμπαθητικοι, καταπληκτικο γελιο ο αρχηγος τους (Ναοκι).

Στο τελος επιστρεψαμε σε μια αιθουσα συνεδριασεων για να μας δωσουν μερικες χιλιαδες φωτοτυπιες με πληροφοριες. Και φτανουμε στο κρεσεντο του σημερινου ποστ... Πεντε λεπτα πριν μας αφησουν να φυγουμε, μπαινουν μεσα 3 γιαπωνεζες γυρω στα 60-65...Ηταν οι AMIGOS!! οι αμιγκος λοιπον ειναι μια οργανωση που βοηθαει τους φοιτητες, οργανωνει εκδηλωσεις κτλ κτλ (αυτο το Σ/Κ εχουν καμπινγκ σε ενα βουνο δεν καταλαβα ακριβως).
Οποτε για να μας καλωσορισουν μας εκαναν απο ενα δωρο στον καθενα. Απολαυστε τις φωτο. ΟΝΛΥ ΙΝ ΤΖΑΠΑΝ!











ΑΠΟΡΥΠΑΝΤΙΚΟ "ΜΠΛΕ ΔΙΑΜΑΝΤΙ"!!!



Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Το φεστιβαλ! Μια αναπαντεχη Κυριακη. Νεες γνωριμιες

Ξυπνησα απο το μαυρο χαραμα (8:00) επειδη μπαινει πολυ φως απο το παραθυρο μου... απο αυριο δραστικα μετρα! Οποτε εχω χρονο να σας γραψω τι εγινε εχτες αφου εχω ραντεβου με την Houda στις 11:00 για να παμε να ανοιξουμε λογαριασμο στο ταχυδρομειο και να κανουμε συμβολαιο για ιαπωνικο κινητο.
Εχτες λοιπον, σκοπευα να παω να δω λιγα αξιοθεατα. Ειχε παρα πολυ ωραιο καιρο οποτε ειπα να το εκμεταλλευτω. Ενω σκεφτομαι: Αντε καιρος ειναι να δικτυωθω κι'αλλο! και ενω βρισκομαι στην εξοδο τις εστιας, ακουω πισω μου καποιον να χτυπαει την πορτα "τοκ τοκ". Ηταν ο Ιμαντ. Μου λεει: Θα παω με την φιλη μου σε ενα φεστιβαλ ηλεκτρονικης μουσικης, θες να ερθεις??? Αυτοματη αλλαγη σχεδιων! Βουρ στο φεστιβαλ!
Μετα απο λιγο εμφανιστηκε και η κοπελα του η Yasuko, πολυ συμπαθητικη και ομορφη.

Στον δρομο (μαλλον ταξιδι θα το ελεγα καναμε για να φτασουμε στο φεστιβαλ χεχε) συναντησαμε και μια φιλη της Yasuko την Yumiko. Επισης συμπαθητικη και καπως γεματουλα (επινε καποιο ειδος εμφιαλομενου νερου που καιει το λιπος μας ειπε!!!!)
Το φεστιβαλ γινοταν σε ενα τεχνητο νησι (δεν θα το καταλαβαινα αν δεν μου το ελεγαν).
Οταν φτασαμε εκει σκεφτηκα αμεσως: Ειναι τοσο Καορι! Δεν ξερω αν θα φανει απο τις φωτο που εβγαλα με το κινητο. Ηταν αυτο το εναλλακτικο-ηλεκτρονικο-ψυχεδελικο πραμα. Χιλιαδες κοσμος!!! Ειδαμε ο,τι μπορειτε να φανταστειτε, δυστυχως δεν εχω πολλες φωτο για να δειτε. Γιαυτο ηρθα στην ιαπωνια!
Καθως χορευαμε λοιπον σε ενα απο τα stages ερχονταν διαφοροι ασχετοι και ειτε μας επαιρναν αγκαλια εμενα και τον Ιμαντ ή μας ελεγαν να "το κολλησουμε". Ενας (ο πιο καμμενος) γελαγε και μας ελεγε θενκ γιου βερι ματς, θενκ γιου βερι ματς.....



Μετα απο λιγο ηρθαν και μας μιλησαν ο Satoshi και ο Luca (ιαπωνας και ιταλος αντιστοιχα).


μου φαινεται βρηκα παρεα για clubbing στην Οσακα! Ο Satoshi μας εδειχνε στην μηχανη του φωτο απο τα clubs που ειχε παει τον τελευταιο καιρο. Ου-α-ου! Αφου καταλαβαν ποσο ντανς ειμαι, μου ειπαν οτι μπορω να πηγαινω μαζι τους στα clubs που θα πηγαινουν!! γουουουουχουουουο!!! Λογω ελλειψης κινητου ανταλλαξαμε ονοματα και θα βρεθουμε στο facebook, οποτε τις επομενες μερες θα μπορεσετε να τους δειτε.
Περασαμε τελεια!!! δεν εχω λογια να περιγραψω τι τελεια που ηταν. Καταπληκτικη μουσικη, νεες γνωριμιες, περιεργες φατσες και ντυσιματα.
Απο εκει που θα γυρναγα σαν το pathetic dateless freak απο αξιοθεατο σε αξιοθεατο, εζησα μια αξεχαστη κυριακη.
Ενα τελευταιο σχολιο: Οι γιαπωνεζες ειναι θεογκομενες! (οταν φτιαχτουν λιγο, νομιζω) η αναλογια μεταξυ ωραιων γυναικων και ανδρων ειναι τραγικη. Χρηστο μαζεψε τα μπογαλακια σου και ελα! Δεν εχεις ιδεα τι μ***ι κυκλοφορει εδω αχαχαχα

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

Η καλη γιαγιακα, η μπιγιονσε και τα περιττα κιλα

συγγνωμη για τα γκρικλις στο προηγουμενο ποστ, δεν θα επαναληφθει!


ηθελα να συμπληρωσω μερικα ακομη μικρα πραγματακια


1. οταν γυριζαμε απο το δημαρχειο ρωτησαμε μια κυρια γυρω στα 65 να μας πει που να παμε. αφου την ευχαριστησαμε και απομακρυνθηκαμε μετα απο λιγο την ειδαμε να ανεβαινει γρηγορα τις σκαλες πισω μας για να μας πει οτι εκανε λαθος! ου-α-ου, τι καλουλα!



2. το
νερο Μπιγιονσε.... δεν ξερω γιατι αλλα εκανα την εξης σκεψη: Φανταστειτε νερο...Εφη Σαρρη!!! αχαχαχαχα
3. κατι τελευταιο, ολοι ειναι τοσο χαμογελαστοι και ευγενικοι οταν τους μιλας!!!
4. αν συνεχισω να τρωω αυτα που βλεπω οτι υπαρχουν γυρω μου τα πατσοκοιλια θα εξαφανιστουν συντομα!

Πισω στο σπιτι μου, επιτελους!

einai 23:00 to vradi, eimai toso kourasmenos akoma apo to taksidi kai den mallon den tha bgo!! (me sokaro ores ores)

loipon, ftasame iaponia 8:40 to proi, I alitheia einai pos berdeftika ligo me tis allages meras kai nihtas.

afou agorasa yen (ta yen edo ta lene en, emeis den ksero pou to vrikame to "y" ) piga stin oura gia to leorforeio kai ekei irthe kai mou milise mia kopela.
itan apo to maroko, tin lene Uda. irthe kai mou milise epeidi katalave oti mallon pigainame sto idio meros,
kai ontos etsi itan menei kai afti edo stin estia. opote irthe sistithike arhisame na milame, mou eipe oti einai mousoulmana...
mou leei: den troo kreas kai den pino alkool....ithela na tis po kai giati zeis!!
mou eipe oti sto maroko einai pio halara ta pragmata kai oti an thes to foras ekeino to prama sto kefali.

ston stathmo pou katevikame mas perimene enas tipos pou eihe gnorisei afti apo to facebook gia na mas deiksei pos na ftasoume stin estia.
poli sibathitikos an kai akoma den eho katalavei pos akrivos ton lene...kati san Imad kapos etsi.
sto treno pou pirame irthe kai mas milise kai mia kopela apo tin Boudapesti, eihe mia terastio roz valitsa, pigaine kai afti stin estia.

ftasame meta apo ligo, mas eipan oti I kopela apo tin boudapesti tha meinei se ena diplano ktirio opote tin hairetisame kai efige.

mas dosane ta kleidia mas kai mas anevasan na mas deiksoun ta domatia mas. to domatio einai mia hara! den einai oute poli mikro alla oute kai poli megalo, nomizo einai oso prepei.
stin varkeloni stin estia eniotha pos eiha pio ligo horo na kinitho. den pira akoma mihani opote tha prepei na perimenete ligo akoma gia na to deite!
apo to parathiro mou vlepo ena gipedo tennis!!

genika I periohi pou menoume einai ligo eksohi. opos mas eipe o Imad einai pio poli periohi gia sintaksiouhous

ehei parka, delicatesen supermarket, kai mia diakritiki politeleia tha elega. alla apo bar, club kai tetoia tipota, ti na kanoume, tha pairnoume to metro!

tin paraskevi loipon afou mas edeiksan ta domatia mas, eipame me tin Uda na pame sto dimarheio na graftoume. .....den boresa para na kano amesi sigrisi
iaponikis kai ellinikis dimosias ipiresias. ta logia einai peritta.... oi douleies mas ginane oles poli grigora kai pirame ta hartia pou hreiazomastan.
afti den milaei leksi iaponika opote eiha analavei ego na ta bgalo pera.

girisame spiti kai apohairetistikame, eimastan kourasmenoi apo to taksidi kai eprepe na kanoume banio epigontos! .....alla ama den eheis sabouan kai afroloutra den
boreis na kaneis banio....den eiha katholou dinami na ksanabgo opote koimithika mes tin broma. koimithika 4-8, opote otan ksipnisa leo: pali kala den koimithika polles ores gia na bo se mia seira me ton ipno. opote piga sto plisiestero super market gia na paro proionta igiinis, mou fanike poli asteio/teleio to oti epaize iaponiki pop sto supermarket.
sto dromo lipomoun tous ipoloipous perastikous giati den ksero kata poso tha eniothan asfaleis mes tin mavri nihta na vlepoun enan panipsilo mousato tipo me koukoula na tous prospernaei hehehe.

a ksehasa na sas po oti ehtes evrehe oli tin imera!

girisa spiti ekana banio,mia hara....eiha ksehasei omos na paro na fao, kai eiha faei mono kati vlakeioules pou eihame parei apo ton dromo oli mera.
pefto gia ipno kata tis 12....kai ksipnao stis 4:00 apo tin peina! ...opos katalavainete den epaize na ksanakoimitho....
girnaga sto krevati mehri tis 4:30 opote kai skeftika oti kati prepei na kano. me tin elpida oti tha vro kapoio -konbini- (apo to convenience store, ta opoia einai magazia pou menoun anoihta oli ti nihta) bgika stous dromous! eiha dio elpides/stohous, dio meri pou mas eihe deiksei o marokinos. pao sto proto: kleisto, anoige stis 7....
(parallila na simeioso oti evrehe kai ego den eiha parei akoma obrela, opote foraga tin gri ti zaketa ti lak....foveri prostasia hehe) opote anagastika kinithika pros to deftero
kleisto...anoige stis 6....itan idi 5:30 opote apofasisa na katso na perimeno ahahahahah,
evrehe, to kinito den eihe poli bataria gia na akouso mousiki, treli peina kai kourasi!!! yeah!

opote anoikse to magazi kai ormisa mesa, I kopela sto tameio ksafniastike nomizo
pira stin tihi kapoia proionta kai ilpiza oti tha trogontai! sta psigeia eihe etoima mikra gevmata me sushi kai alles lihoudies.
yesss!!! fai!!!!

girisa spiti, efaga, eskasa, kai epesa na koimitho. eihe paei 7 I ora, ksipnisa sti 1!

afti loipon itan I proti mou mera stin iaponia!!! kai gamo ahahahahaha.

akoma den eho apoktisei eikona gia tin poli

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...